Van Duuren Media biedt boeken via abonnement aan op Yindo

Culemborg, 30 juni 2011 - E-readingplatform Yindo biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om ict- en fotografieboeken van uitgeverij Van Duuren Media tegen een vast bedrag op basis van een abonnement te lenen. Via Yindo kunnen digitale boeken van verschillende uitgeverijen al los worden aangeschaft en gelezen op diverse platforms.


Digitale bibliotheek

Voorlopig gaat het om circa 150 ict- en fotografietitels van Van Duuren Media. Maandelijks zullen daar recente titels aan worden toegevoegd. In een later stadium zullen ook boeken van andere uitgevers te leen zijn viahet systeem, waardoor het vergelijkbaar wordt met een fysieke bibliotheek. De geleende boeken blijven een maand beschikbaar.

Wouter Vermeulen, directeur van Van Duuren Media: “Deze nieuwe functionaliteit van Yindo biedt ons de mogelijkheid om onze boeken op een heel andere manier aan te bieden: in de cloud, op abonnementsbasis,vergelijkbaar met wat het bekende Spotify voor muziek doet. De incidentele koper kan onze fysieke boeken blijven aanschaffen of een losse licentie opYindo verkrijgen, maar veellezers, professionals en andere ge?nteresseerden bieden we nu tegen een aantrekkelijk bedrag toegang tot nieuwe uitgaven en onze complete recente backlist met ICT- en fotografie-uitgaven.”


De abonnementen beginnen bij een introductieaanbieding van 14,95 euro voor drie maanden. Hiervoor zijn maximaal vijf boeken tegelijk beschikbaar.  Het grootste abonnement is dat van 169 euro per jaar, waarmee maximaal vijftien boeken tegelijk kunnen worden geleend. Na de aangegeven periode kunnen boeken worden verlengd. Abonnementen zijn per direct beschikbaar via de desktop- en laptopversie op www.yindo.nl. Binnen enkele weken wordt ook de tableteditie van Yindo uitgebreid met de abonnementenfunctionaliteit.


Over Van Duuren Media

Van Duuren Media (www.vanduurenmedia.nl) is uitgever van ict-, fotografie-, management- en lifestyleboeken en geeft per jaar circa 60-80 titels van voornamelijk Nederlandstalige auteurs uit. Het bedrijf is gevestigd in Culemborg en is gestart in 2002.


Over Yindo

Yindo (www.yindo.nl) is een webgebaseerd e-readingplatform waar gebruikers een persoonlijke boekenplank kunnen inrichten, die via de Yindo-website op desktopcomputers, laptops en tablets is te raadplegen. Yindo bevat momenteel enkele honderden fictie- en non-fictietitels.

 
Natuur en biologie


Stripboeken


Wonen en tuinieren

Aanmelden

Meld u aan voor snelle toegang tot uw laatstgelezen titel(s), uw boekenplank en meer.

Aanmelden of registreren.

Yindo is een cloudgebaseerde online bibliotheek en webwinkel. Je kunt in Yindo boeken lezen, lenen en kopen. Bekijk de video (2:22 min).

Nieuws

  • 14 juni 2012 - Vanaf vandaag is - bij wijze van zomerproef - een kwartaalabonnement op Yindo beschikbaar: drie maanden onbeperkt toegang tot nagenoeg het gehele assortiment, voor 9,95 per maand. Lees het persbericht.
  • 13 maart 2012 - Het Boekenweekgeschenk is tijdens de boekenweek van 14 t/m 24 maart op Yindo beschikbaar en wordt gratis op de Yindo-boekenplank geplaatst bij besteding van € 12,50 of meer aan boeken, abonnementen of Yindo-licenties. Lees het persbericht.
  • 1 november 2011 - Vanaf heden biedt Yindo uitgevers de mogelijkheid om informatie over verkopen op Yindo via Centraal Boekhuis te administreren.
  • 31 oktober 2011 - Uitgeverij Vuurbaak stelt een substantieel deel van haar fonds beschikbaar via Yindo (lees het persbericht). Tot de titels behoren o.a. de serie Snuf en werken van Chaim Potok, Adriaan Verbree, Piet Prins en Lisette van de Heg.
  • 4 augustus 2011 - "Binnen drie jaar zullen er meer titels via Yindo verkrijgbaar zijn dan er Nederlandstalige ePubs zijn". Yindo-directeur Bob van Duuren in gesprek met Bibliotheekblad.nl.
  • 2 augustus 2011 - Het was tijdelijk niet mogelijk pagina's af te drukken vanuit Yindo. Dit probleem is nu verholpen. 
  • 30 juni 2011- Nieuw op Yindo - abonnementen. Vanaf vandaag kunnen uitgevers via Yindo abonnementen op hun werk aanbieden. Uitgeverij Van Duuren Media is de eerste die hiervan gebruik maakt. (Lees het persbericht). Alle Yindo-lezers kunnen per direct een abonnement aanschaffen. Meer informatie over abonnementen.
  • 23 juni 2011 - Persbericht: uitgeverij Meulenhoff Boekerij biedt met ingang van vandaag een deel van haar fonds aan via het cloudgebaseerde e-readingplatform Yindo. Het aanbod van Meulenhoff Boekerij bestaat onder andere uit populaire fictie, fantasy en biografie?n van illustere auteurs als Harlan Coben, Douglas Adams, J. R.R. Tolkien en Nicci Gerrard. Het is de bedoeling om in de nabije toekomst een groeiend aantal titels via Yindo aan te bieden. Lees verder.
  • 25 april 2011 - Onze tabletversie (iPad en Android) is af! deze 'mobiele' versie werkt ook op Linux en is geoptimaliseerd voor Safari en Chrome. Surf naar m.yindo.nl. Op je tablet ga je gewoon naar www.yindo.nl.
  • 15 maart 2011 - Vanaf heden verschijnt het tijdschrift Dzone ook op Yindo. Selecteer de categorie Tijdschriften om meer tijdschriften te zien.