Yindo - betaalmogelijkheden

Betalen bij Yindo is snel en eenvoudig. Bij Yindo geloven we erg in de stelling dat je vooral moet doen waar je zelf goed in bent, en dat je voor gespecialiseerd werk ook gespecialiseerde partijen moet inzetten. Daarom hebben we voor de betaalmogelijkheden binnen Yindo gekozen voor payment provider Buckaroo. Buckaroo is sinds 2005 de toonaangevende leverancier van betaaloplossingen in Nederland, gespecialiseerd in billing & payment voor bedrijven en online payment voor webshops. Je betaalt via een beveiligde verbinding en je bestelling wordt snel en veilig uitgevoerd.
 

iDEAL
  Met iDEAL wordt de consument vanuit de webwinkel geleid naar de site van de huisbank van de consument. Hier wordt in de vertrouwde omgeving de transactie afgehandeld. Betalen met iDeal binnen Yindo is de snelste en meestal eenvoudigste manier om je aankoop te doen. Direct zodra je terugkeert naar Yindo wordt de transactie afgehandeld. (Lees verder)
 

Overboeking
  Een overboeking houdt in dat de consument het geld via een reguliere bankoverschrijving overmaakt. Vanuit het Buckaroo systeem ontvangt de consument een e-mail met hierin het bankrekeningnummer, de naam van de begunstigde en uiteraard het over temaken bedrag. Alhoewel deze optie flexibel en gebruiksvriendelijk is (en ook uit het buitenland werkt), is het niet de snelste methode om iets op Yindo te bestellen. (Lees verder)
 

PayPal
  Met PayPal kan de consument zijn aankopen op het internet direct betalen. PayPal biedt de consument veel bescherming en is in 190 landen beschikbaar. In samenwerking met Buckaroo accepteert PayPal 5 verschillende munteenheden. (Lees verder)
 

Creditcard
Wil je je aankopen op Yindo liever via creditcard betalen, dan kan dat ook. Selecteer in dat geval de betaaloptie PayPal of creditcard, en gebruik de 'gastmodus' van PayPal. Je hoeft dan niet over een PayPal-account te beschikken, maar je vult in plaats daarvan je creditcardgegevens in. Je betaalt daarmee aan PayPal, dat op zijn beurt een bericht aan Yindo doorgeeeft dat je hebt betaald. Dit gaat over het algemeen zeer snel.

Yindo slaat nooit je betaalgegevens, bankrekeningnummer of creditcard-gegevens op!

Heb je nog vragen over het betalen in Yindo, of mis je betaalopties? Laat het weten via ons contactformulier

 
Natuur en biologie


Stripboeken


Wonen en tuinieren

Aanmelden

Meld u aan voor snelle toegang tot uw laatstgelezen titel(s), uw boekenplank en meer.

Aanmelden of registreren.

Yindo is een cloudgebaseerde online bibliotheek en webwinkel. Je kunt in Yindo boeken lezen, lenen en kopen. Bekijk de video (2:22 min).

Nieuws

  • 14 juni 2012 - Vanaf vandaag is - bij wijze van zomerproef - een kwartaalabonnement op Yindo beschikbaar: drie maanden onbeperkt toegang tot nagenoeg het gehele assortiment, voor 9,95 per maand. Lees het persbericht.
  • 13 maart 2012 - Het Boekenweekgeschenk is tijdens de boekenweek van 14 t/m 24 maart op Yindo beschikbaar en wordt gratis op de Yindo-boekenplank geplaatst bij besteding van € 12,50 of meer aan boeken, abonnementen of Yindo-licenties. Lees het persbericht.
  • 1 november 2011 - Vanaf heden biedt Yindo uitgevers de mogelijkheid om informatie over verkopen op Yindo via Centraal Boekhuis te administreren.
  • 31 oktober 2011 - Uitgeverij Vuurbaak stelt een substantieel deel van haar fonds beschikbaar via Yindo (lees het persbericht). Tot de titels behoren o.a. de serie Snuf en werken van Chaim Potok, Adriaan Verbree, Piet Prins en Lisette van de Heg.
  • 4 augustus 2011 - "Binnen drie jaar zullen er meer titels via Yindo verkrijgbaar zijn dan er Nederlandstalige ePubs zijn". Yindo-directeur Bob van Duuren in gesprek met Bibliotheekblad.nl.
  • 2 augustus 2011 - Het was tijdelijk niet mogelijk pagina's af te drukken vanuit Yindo. Dit probleem is nu verholpen. 
  • 30 juni 2011- Nieuw op Yindo - abonnementen. Vanaf vandaag kunnen uitgevers via Yindo abonnementen op hun werk aanbieden. Uitgeverij Van Duuren Media is de eerste die hiervan gebruik maakt. (Lees het persbericht). Alle Yindo-lezers kunnen per direct een abonnement aanschaffen. Meer informatie over abonnementen.
  • 23 juni 2011 - Persbericht: uitgeverij Meulenhoff Boekerij biedt met ingang van vandaag een deel van haar fonds aan via het cloudgebaseerde e-readingplatform Yindo. Het aanbod van Meulenhoff Boekerij bestaat onder andere uit populaire fictie, fantasy en biografie?n van illustere auteurs als Harlan Coben, Douglas Adams, J. R.R. Tolkien en Nicci Gerrard. Het is de bedoeling om in de nabije toekomst een groeiend aantal titels via Yindo aan te bieden. Lees verder.
  • 25 april 2011 - Onze tabletversie (iPad en Android) is af! deze 'mobiele' versie werkt ook op Linux en is geoptimaliseerd voor Safari en Chrome. Surf naar m.yindo.nl. Op je tablet ga je gewoon naar www.yindo.nl.
  • 15 maart 2011 - Vanaf heden verschijnt het tijdschrift Dzone ook op Yindo. Selecteer de categorie Tijdschriften om meer tijdschriften te zien.