Persbericht: Online lezen wat je wilt via Plantage en Yindo

24Seven-abonnement biedt drie maanden toegang

Culemborg, Rotterdam, 14 juni 2012 – Vanaf vandaag biedt e-readingplatform Yindo – in samenwerking met enkele Plantage-boekhandels – het 24Seven-abonnement aan, waarmee bezoekers van Yindo gedurende drie maanden onbeperkt toegang hebben tot bijna de gehele collectie beschikbare uitgaven (momenteel een kleine tweeduizend en wekelijks groeiend). Het 24Seven-abonnement biedt toegang tot elektronische boeken en tijdschriften zoals Spotify toegang tot muziek biedt. De samenwerking tussen Yindo en de Plantage-boekhandels onderstreept de wens van beide partijen om e-content ook via de boekhandel beschikbaar te stellen.

"Met de lancering van het 'all you can read'-model en de samenwerking met enkele Plantage-boekhandels worden twee mijlpalen bereikt", zegt Bob van Duuren, een van de initiatiefnemers van Yindo. "Eindelijk kunnen we ons platform – met medewerking van circa 35 uitgevers – inzetten waarvoor het gebouwd is: als digitale bibliotheek. En het product is eenvoudig in de boekhandel verkrijgbaar, goedkoper dan wanneer je het online bij Yindo aanschaft."

"Onze boekhandel is al langer actief op het gebied van e-lezen, en het verkopen van het Yindo/Plantage-abonnement is daar een logisch vervolg op", zegt Hubert van Belois, eigenaar van Plantage Benissimo in Rotterdam, waar het abonnement ook feestelijk gelanceerd wordt. "Het gaat ons er vooral om de klant alle mogelijkheden te bieden als het gaat om lezen. De groeiende vraag naar e-lezen door onze klanten vraagt om specifieke oplossingen voor onze winkel. Het Yindo-abonnement maakt e-lezen tastbaar." 

Het kwartaalabonnement is met ingang van dit weekend te koop bij Plantage Benissimo (Rotterdam), Plantage Van der Plas (Amsterdam), Plantage Coebergh (Haarlem) en Plantage Vermeer (Emmen). Adressen en info staan op www.plantage.nl. Online kan het abonnement gekocht worden op http://www.yindo.nl/pg.aspx?id=23.

 
Natuur en biologie


Stripboeken


Wonen en tuinieren

Aanmelden

Meld u aan voor snelle toegang tot uw laatstgelezen titel(s), uw boekenplank en meer.

Aanmelden of registreren.

Yindo is een cloudgebaseerde online bibliotheek en webwinkel. Je kunt in Yindo boeken lezen, lenen en kopen. Bekijk de video (2:22 min).

Nieuws

  • 14 juni 2012 - Vanaf vandaag is - bij wijze van zomerproef - een kwartaalabonnement op Yindo beschikbaar: drie maanden onbeperkt toegang tot nagenoeg het gehele assortiment, voor 9,95 per maand. Lees het persbericht.
  • 13 maart 2012 - Het Boekenweekgeschenk is tijdens de boekenweek van 14 t/m 24 maart op Yindo beschikbaar en wordt gratis op de Yindo-boekenplank geplaatst bij besteding van € 12,50 of meer aan boeken, abonnementen of Yindo-licenties. Lees het persbericht.
  • 1 november 2011 - Vanaf heden biedt Yindo uitgevers de mogelijkheid om informatie over verkopen op Yindo via Centraal Boekhuis te administreren.
  • 31 oktober 2011 - Uitgeverij Vuurbaak stelt een substantieel deel van haar fonds beschikbaar via Yindo (lees het persbericht). Tot de titels behoren o.a. de serie Snuf en werken van Chaim Potok, Adriaan Verbree, Piet Prins en Lisette van de Heg.
  • 4 augustus 2011 - "Binnen drie jaar zullen er meer titels via Yindo verkrijgbaar zijn dan er Nederlandstalige ePubs zijn". Yindo-directeur Bob van Duuren in gesprek met Bibliotheekblad.nl.
  • 2 augustus 2011 - Het was tijdelijk niet mogelijk pagina's af te drukken vanuit Yindo. Dit probleem is nu verholpen. 
  • 30 juni 2011- Nieuw op Yindo - abonnementen. Vanaf vandaag kunnen uitgevers via Yindo abonnementen op hun werk aanbieden. Uitgeverij Van Duuren Media is de eerste die hiervan gebruik maakt. (Lees het persbericht). Alle Yindo-lezers kunnen per direct een abonnement aanschaffen. Meer informatie over abonnementen.
  • 23 juni 2011 - Persbericht: uitgeverij Meulenhoff Boekerij biedt met ingang van vandaag een deel van haar fonds aan via het cloudgebaseerde e-readingplatform Yindo. Het aanbod van Meulenhoff Boekerij bestaat onder andere uit populaire fictie, fantasy en biografie?n van illustere auteurs als Harlan Coben, Douglas Adams, J. R.R. Tolkien en Nicci Gerrard. Het is de bedoeling om in de nabije toekomst een groeiend aantal titels via Yindo aan te bieden. Lees verder.
  • 25 april 2011 - Onze tabletversie (iPad en Android) is af! deze 'mobiele' versie werkt ook op Linux en is geoptimaliseerd voor Safari en Chrome. Surf naar m.yindo.nl. Op je tablet ga je gewoon naar www.yindo.nl.
  • 15 maart 2011 - Vanaf heden verschijnt het tijdschrift Dzone ook op Yindo. Selecteer de categorie Tijdschriften om meer tijdschriften te zien.