Lezen wat je wilt met het 24Seven-abonnement van Yindo!Lees onbeperkt Yindo-uitgaven binnen uw abonnement

Op 14 juni 2012 introduceert Yindo het 24Seven-abonnement, een 'all you can read'-abonnement waarmee bijn alle uitgaven in Yindo (boeken en tijdschriften!) voor een vast bedrag van € 9,95 per maand gelezen kunnen worden.

Dit is een onbeperkt abonnement, wat inhoudt dat je net zo veel uitgaven op je plankje mag zetten als je wilt. Elke uitgave vervalt na een maand, maar ook verlengen is kosteloos, zolang je abonnement geldig is.

Heb je het abonnement via een kraskaart gekocht of gekregen? Bekijk dan de video (1:49 minuten)

Hoe werkt het?
Gebruik maken van het 24Seven-abonnement is simpel! Na aanschaf (mogelijk vanaf 14 juni) verschijnt op het tabblad Kopen en lenen van Yindo de optie om de geselecteerde uitgave vanuit je abonnement te lenen. Selecteer die optie om de uitgave gedurende een maand kosteloos op je plankje te zetten. En dat kan voor bijna alle 2000 uitgaven die op Yindo beschikbaar zijn! Het complete overzicht publiceren we op 14 juni. Zolang je abonnement geldt, kun je uitgaven aan je plankje blijven toevoegen.

Lees onbeperkt Yindo-uitgaven binnen uw abonnement
Wat kost het?
Het 24Seven-abonnement van Yindo is drie maanden geldig en kost € 29,85 (9,95 per maand). Vanaf het moment van aanschaf kun je beginnen met lezen. 

Op dit moment is het 24Seven-abonnement niet langer te koop.
 
En een leuke bijkomstigheid is dat je uitgaven die je op de laatste dag van je abonnementsperiode nog op je plankje zet, er gewoon een maand op blijven staan: vier maanden leesplezier voor de prijs van drie!

Hoe lang blijft het bestaan?
Het 24Seven-abonnement dat we op 14 juni beschikbaar stellen, maakt onderdeel uit van een proef die gedurende de zomer van 2012 loopt. Wacht dus niet te lang met het aanschaffen van dit abonnement, want het kan zo maar zijn dat na de zomer het abonnement (tijdelijk) niet beschikbaar zal zijn.

Meer informatie
Wil je op de hoogte gehouden worden van deze actie? Maak dan vandaag nog een (gratis) account aan op Yindo. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de in het abonnement beschikbare titels.

Hoe werkt het 24Seven-abonnement? Bekijk de video (1:49 min).

 
Natuur en biologie


Stripboeken


Wonen en tuinieren

Aanmelden

Meld u aan voor snelle toegang tot uw laatstgelezen titel(s), uw boekenplank en meer.

Aanmelden of registreren.

Yindo is een cloudgebaseerde online bibliotheek en webwinkel. Je kunt in Yindo boeken lezen, lenen en kopen. Bekijk de video (2:22 min).

Nieuws

  • 14 juni 2012 - Vanaf vandaag is - bij wijze van zomerproef - een kwartaalabonnement op Yindo beschikbaar: drie maanden onbeperkt toegang tot nagenoeg het gehele assortiment, voor 9,95 per maand. Lees het persbericht.
  • 13 maart 2012 - Het Boekenweekgeschenk is tijdens de boekenweek van 14 t/m 24 maart op Yindo beschikbaar en wordt gratis op de Yindo-boekenplank geplaatst bij besteding van € 12,50 of meer aan boeken, abonnementen of Yindo-licenties. Lees het persbericht.
  • 1 november 2011 - Vanaf heden biedt Yindo uitgevers de mogelijkheid om informatie over verkopen op Yindo via Centraal Boekhuis te administreren.
  • 31 oktober 2011 - Uitgeverij Vuurbaak stelt een substantieel deel van haar fonds beschikbaar via Yindo (lees het persbericht). Tot de titels behoren o.a. de serie Snuf en werken van Chaim Potok, Adriaan Verbree, Piet Prins en Lisette van de Heg.
  • 4 augustus 2011 - "Binnen drie jaar zullen er meer titels via Yindo verkrijgbaar zijn dan er Nederlandstalige ePubs zijn". Yindo-directeur Bob van Duuren in gesprek met Bibliotheekblad.nl.
  • 2 augustus 2011 - Het was tijdelijk niet mogelijk pagina's af te drukken vanuit Yindo. Dit probleem is nu verholpen. 
  • 30 juni 2011- Nieuw op Yindo - abonnementen. Vanaf vandaag kunnen uitgevers via Yindo abonnementen op hun werk aanbieden. Uitgeverij Van Duuren Media is de eerste die hiervan gebruik maakt. (Lees het persbericht). Alle Yindo-lezers kunnen per direct een abonnement aanschaffen. Meer informatie over abonnementen.
  • 23 juni 2011 - Persbericht: uitgeverij Meulenhoff Boekerij biedt met ingang van vandaag een deel van haar fonds aan via het cloudgebaseerde e-readingplatform Yindo. Het aanbod van Meulenhoff Boekerij bestaat onder andere uit populaire fictie, fantasy en biografie?n van illustere auteurs als Harlan Coben, Douglas Adams, J. R.R. Tolkien en Nicci Gerrard. Het is de bedoeling om in de nabije toekomst een groeiend aantal titels via Yindo aan te bieden. Lees verder.
  • 25 april 2011 - Onze tabletversie (iPad en Android) is af! deze 'mobiele' versie werkt ook op Linux en is geoptimaliseerd voor Safari en Chrome. Surf naar m.yindo.nl. Op je tablet ga je gewoon naar www.yindo.nl.
  • 15 maart 2011 - Vanaf heden verschijnt het tijdschrift Dzone ook op Yindo. Selecteer de categorie Tijdschriften om meer tijdschriften te zien.